2013. október 9., szerda

Kelj fel!


Amikor készen állsz a felkelésre kelj fel! A kezedben van minden erő amire szükséged van. Nézz hát körül. Pénzügyi rendszerünket tolvajok nemzedéke fosztogatja. Miközben egyre keményebben dolgozol, egyre kevesebb pénzért, a játékot megbundázták ellened.  Mindannyiunkat  virtuális rabszolgává tesznek. Magát a pénzt is értéktelenné teszik a magas szinten képzett szélhámosok, a leállíthatatlan korrupcióval szőtt gépezetben. Egyszerűen egy elképzelhetetlen mértékű fosztogatás áldozatai vagyunk. A végletekig hazugsággal eteti az egész emberiséget a sajtó és a média. Igazából gazdagabbak vagyunk mint valaha. Ezt azonban azért nem érzékeljük, mert a korrupt bűnöző réteg szipkázza el előlünk a gazdagságot. Óriásvállalatok számára fosztogatnak, emelik az árakat, csökkentik a béreket, ellopják munkánk gyümölcsét. Amíg valaha egy egész család egyetlen fizetésből jól élhetett, addig most mindkét szülő nyolcszor annyit termel, de csak annyit keres hogy vegetálhasson.
Ne add meg magad a szélhámosoknak, akik beszipkáztak, akik megaláznak, akik rabszolgává tesznek! Akik ellopják az életedet, megmondják mit tegyél, mit gondolj, mit érezz!!!!
MI VAGYUNK AZ ALKOTÓK! ÉS HA ÖSSZETARTUNK, HATALMUNK LESZ OLYAN JÖVŐT MEGTEREMTENI AMILYET AKARUNK!!! A DÖNTÉS A TE KEZEDBEN VAN....!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése