2012. december 27., csütörtök

Megtennéd?


Ha visszamehetnél és megváltoztathatnál valamit az életedben,
Megtennéd? 
És ha igen… 
Jobbá tenné az a változás az életedet? 
Vagy összetörné a szívedet?
Esetleg másét? 
Teljesen más utat választanál?
Vagy csak egyetlen dolgon változtatnál? 
Csak egy pillanaton?
Amit mindig is vissza akartál kapni?

6 megjegyzés:

  1. Én semmin nem változtatnék, legfeljebb azon, hogy nem lennék ennyire "nünüke"/hiszékeny/naív. Ezt sem hibának fogom fel, hogy most ilyen vagyok/voltam, hanem tanulópénznek.

    szerintem pont olyanok vagyunk, amilyennek eltervezte a Teremtő és azt cselekedjük, amit kell.

    VálaszTörlés
  2. Minden kérdésedre a válaszom :igen. Változtatnék, és hiszem, hogy másként, jobban alakult volna néhány dolog.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nem változtatnék. Azért ez az életem, mert ezt mérte rám a Sors. Fatalizmus. :P Majd a másik életemben bánom meg a hibákat! ;)

    VálaszTörlés
  4. Igen, igen, megtenném! Olyan jó lenne visszamenni többször, változtatni, kicsit rossz lenni, kicsit jó, minden verziót kipróbálni..... aztán maradjon minden úgy, ahogy eredetileg volt! :)

    VálaszTörlés
  5. Sokszor gondoltam már, hogy a mai eszemmel ezt-vagy azt másként tetten volna,...de valószínűleg, ennek így kellett történnie. Persze, a jó dolgokat átélném újra szívesen, s sajnálok szép időszakokat, amik elmúltak, de vissza nem mennék.
    Várnak még új élmények, szép napok,...remélem :)

    VálaszTörlés
  6. Húúú, hát én is sokszor gondolkoztam már ezen... igen, jó volna, sok mindent másképp csinálnék, viszont sok minden nem lenne akkor az életemben, ami örömet okoz... nem lenne a lányom, a mostani párom, stb... viszont gondolom a rosszak sem azok lennének... és ez nem jó, tehát én nem változtatnék... nem vagyok vallásos, sőőt, megkeresztelve sem vagyok, de hiszek az úgynevezett "sorsban", hogy mindenkinek a maga útját kell járnia... van ugyan szabad akaratunk, letérhetünk erről az útról, de mindig vissza is terelődünk rá...
    Ahogy Katici is írta, néha jó lenne visszamenni egy kicsit az időben: átélni gyerekkori emlékeket, vagy kisbabaként megölelni a lányomat, puszilgatni, felkapni, belefúrni az orromat az édes babaszagba, újra látni, megölelni az anyukámat, elmondani, amit már nem lehet... vagy újra megölelni a kutyámat, futkározni, játszani vele...
    de változtatni nem, mindennek meg van a maga oka...

    VálaszTörlés