2012. július 27., péntek


Minden ember okkal lép az életünkbe. Egyes emberek úgy adnak, hogy örömet okoznak, mások úgy, hogy fájdalmat. Mindkét esetben olyasmit kapunk tőlük, amelyet késleltethetünk ugyan, de elkerülnünk nem érdemes. Légy türelmes és kitartó, járj nyitott szemmel, hisz olyan kincsre is bukkanhatsz egy embertársadban, amely értékesebb bármely földi jónál!

5 megjegyzés:

  1. Olvastam: akik megnehezítik a dolgunkat, fájdalmat okoznak, ők az edzők. Akik által erősebbek, jobbak leszünk. Próbálom e szerint, és amit írtál, a szerint élni az életet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen Zoli, mondják, h ami nem öl meg, az megerősít... próbálom én is, bár néha úgy érzi az ember, hogy már nem akar erősebb lenni, nem akar több edzést, elég volt:)

      Törlés
  2. Én nagyon szeretem az embereket...és beengedem az életembe, ragaszkodom foggal-körömmel...majd aggódom, hogy megint fájdalom lesz.
    Lehet, hogy csak én nem tudom kezelni a kapcsolatokat?...talán( Mindenképpen felelnem kell odaát, hiszen ez egy gyönyörű gondolat)
    Köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szeretem őket én is, szeretek új kapcsolatokat kialakítani... talán odáig már eljutottam, hogy azon már nem aggódom, hogy esetleg fájdalmat okozhatnak...

      Törlés
    2. igen, biztosan engedni kellene, hogy a szép pillanatok, a pozitív élmények uralkodjanak...a pozitív gondolkodást gyakorolni kell:)

      Törlés