2011. július 31., vasárnap

A legújabb


családtag?

Még nem tudjuk… mindenesetre irtó helyes-)


Íme Ő


na nem harisnyás-)
de a Pimpa, Pimpó név is tetszik neki-)



Úgy kezdődött, hogy kezdtünk nyugovóra térni… és akkor meghallottuk a kétségbeesett nyivákolást-( egy darabig vártunk, majd mivel nem csitult útnak indultunk megkeresni a zaj forrását… persze mire leértünk elcsendesedett, így ciccegve bóklásztunk éjféltájt a kihalt lakótelepen… először egy sünuraságba botlottunk, majd kitartásunk meghozta gyümölcsét, megtaláltuk a kisasszonyt-)
Nagyon kis helyes, vörös, törött farkú cicalány-) Gyanús, hogy elveszett, mert szobatiszta és kézhez szokott.
Ha nem lesz meg a gazdi, akkor lehet hogy marad-)
Bár öreg vagyok már az éjszakázáshoz, az ugyanis érdekesen alakult… sokat nem aludtunk… most persze horpaszt-) Furcsa az élet újra egy „újszülöttel”-))






2 megjegyzés:

  1. Vigyázzatok vele. Nekünk is hasonló volt, felneveltük, kényeztettük, és lelépett bandázni. Néha látjuk pár házzal arrébb - a kis mocsok :))
    Remélem Nektek nem lesz hasonló élményetek a kis vörössel!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Zoli!
    Nem, nem lesz, mert már nincs nálunk... mi panelban lakunk, előtte pedig nem volt, és nem is lesz akadály... ismerősökhöz került vidékre, sztem neki ott sokkal jobb helye van...
    egyébként imádtuk (kivéve mikor hajnal ötkor ráugrott a fejemre, hogy játsszunk:) ), nagy állatbarátok vagyunk, és ha megadatik egy családi ház bizti benépesítjük kutyákkal, macsekkal:))

    VálaszTörlés